"We willen wel weer eens iets groots gaan doen", zo opperden een aantal leden van ons zeemanskoor. Het nieuwe Stadstheater De Kom heeft een prachtige zaal met 650 stoelen. Hoe krijgen we die allemaal bezet? Al pratend kwamen we op het idee om na ons zo succesvolle optreden met de Pletters (muziekgroep uit Nieuwegein voor mensen met een verstandelijke beperking) de Jostiband Nederland te benaderen.

Het enthousiasme bij alle betrokkenen was gelijk heel groot. Op vrijdag 27 november 2015 is er in de grote zaal van De KOM een gezamenlijk optreden van zeemanskoor De Brulboei en de Jostiband. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. De avond begint om 20.15 uur en zal rond 22.15 uur afgelopen zijn. Gezien onze ervaringen bij de gezamenlijke repetitie op woensdag 3 juni jl. in Zwammerdam belooft het een grandioos gebeuren te gaan worden.

Kaarten zijn nog in beperkte mate te koop bij de theaterkassa van De Kom. Ook via onze penningmeester Rob Timmermans (tel. 030-6373091 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zijn nog enkele kaarten te koop. 

De kaartjes kosten €17,50 (incl. pauzedrankje en garderobe) per stuk.            

 

 De Brulboei samen met de Jostiband op vrijdag 27 november 2015 in grote zaal van de Kom.