• Slide4
  • Slide3
  • Slide2

Sommige leden van de Brulboei hebben naast hun inzet en activieten binnen het koor soms ook heel andere activiteiten die zeer de moeite waard zijn.
Zo ook Kees Sluys, Joke Nowee en Peter van de Mark.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 november geven de Guitar Brothers & Friends hun laatste show in Hof van Batenstein in Vianen.
Veel mensen kunnen niet geloven dat dit de laatste optredens zijn, maar de broertjes Sluys zijn zo`n 8 maanden bezig, iedere keer weer, om dit op te zetten.
Ze wilden dit in 2013 één keer doen, maar zijn nu 7 jaar verder en elke keer weer doen ze het, want het blijft kriebelen.
Echter elke week weer sjouwen met trommels,versterkers,gitaren,keybords,piano en noem maar op, op een bepaald moment is dat klaar en hebben ze samen besloten dat dit hun ....Last Tour ......wordt.

De shows beginnen op vrijdag en zaterdag om 19.30 uur en op zaterdagmiddag  om 14.30 uur geven ze een besloten optreden voor de gehele dementenafdeling van Zorgspectrum, waarmee bij voorbaat al heel veel mensen een plezier wordt gedaan.

Zoals al gezegd zijn Joke Nowee, Peter van de Mark en Kees Sluys drie mensen uit de gelederen van de Brulboeien wil je ze nog 1 keer uit hun dak zien gaan, dan moet je op tijd aan kaarten zien te komen.
Bel Kees Sluys of klamp hem aan, mailen kan ook om kaarten te reserveren, die liggen dan klaar op jouw naam op de gekozen avond bij de entree.
Mocht je zijn telefoonnummer of mailadres niet hebben, stuurd dan even een bericht naar de webmaster via onze Contactpagina en de webmaster zorgt dat het bericht bij Kees terecht komt.
De kaarten betaal je dan bij de entreekassa van de zaal.
De zaal is steeds open om 19.00 uur en je wordt verwelkomd met muziek van de Donjongens die ook tijdens de pauze veel belende liederen ten gehore zullen brengen.
Na het eind van de shows blijft de bar gezellig open om samen nog wat te drinken.
Zoals al 7 jaar is ook dit jaar de entreer voor Zorgspectrum gewoon nog 5 Euro.
Dan krijg je koffie en een hapje en een drankje en.....de Broertjes Sluys.....
Met een beetje geluk neem je nog een mooie prijs mee naar huis want er is ook een grote loterij

Reageer zo snel mogelijk want......... VOL = VOL en na dit jaar is het echt over!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!